Ontdek ons gloednieuwe speelstrand aan de Koeksegeul

Op en rond het water is er altijd plek voor leuke activiteiten. Een heuse zeskamp of gewoon lekker op blote voeten door het zand, kastelen bouwen of lekker luieren in de zon aan de waterkant. Het speelstrand van de Koeksebelt biedt volop mogelijkheden voor kinderen én volwassenen!

 

 

 

Verover het Piratenschip!

Een prachtig speeltoestel op het strand van de Koeksebelt is het Piratenschip. Naar hartenlust spelend kun je hier je fantasie als piraat wel kwijt. Soms komt er zelfs een echte piraat langs! Wanneer het recreatieteam iedere week in het hoogseizoen broodjes bakt op het kampvuur, kun je een heuse fotoshoot verwachten met onze eigen piraat!

Zwemmen, spelen en ravotten!

Spelen met zand en water verveelt nooit. Elk kind vind het leuk om in stromend water te spelen en een dijkje te maken van zand. Zo is er een leuke watergoot van hout en kun je met een trekpont naar de overkant! Of huur een kano, supboard of electrische boot bij de receptie en ga erop uit op het water. Je zult versteld staan van de mooie natuur in de nabije omgeving op en rond het water van de Koeksebelt.
 
 

 

Aaargh, Landrotten!

"Sinds de Koeksebelt op een eiland ligt ben ik hier de baas. Samen met mijn matrozen (jullie) heb ik het schateiland veroverd. Captain Jack (van der Boon) is niet langer de baas hier!

Soms heb ik gebrek aan goudstukken en moeten jullie, mijn matrozen, me helpen. Dit kun je doen door op zoek te gaan buiten het schateiland. Haal bij de receptie alle informatie over hoe je mij meer goudstukken kunt bezorgen."

 

 

Ontdek ons speelstrand:

 

Ontdek al onze faciliteiten: