Fietshuur

Het is heerlijk om tijdens je vakantie de omgeving te verkennen op de fiets, maar meestal heb je al zoveel mee te sjouwen. Omdat het stadje Ommen ook nog eens op loopafstand ligt, heb je daar je fiets eigenlijk ook niet echt voor nodig. Wat is het dan toch heerlijk dat je op de Koeksebelt gewoon een goede fiets kunt huren. Kun je er bij mooi weer toch even lekker op uit. Een fiets huren kan al vanaf 9,50 euro per dag. Geen gesleep dus met je eigen fietsen!

Kano & Sup plank verhuur

Nu kan het dan echt! Een rondje varen rond de camping. Hoe cool is dat? Dit kun je op de koeksebelt met een supplank of een kano. Natuurlijk kun je met de kano veel verder dan de geul als je wilt. Het is prachtig om stroomopwaarts te peddelen en de natuur vanaf het water te bewonderen. Vele mogelijkheden voor uren peddelplezier. De supplank is een stabiel board om lekker relaxed, rechtopstaand, de geul te verkennen. Helemaal niet moeilijk en enorm leuk om te doen.

E-boot verhuur

Met onze nieuwe rolstoeltoegankelijke e-excursieboot hebben we een primeur. Met deze boot bieden we ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel de kans om zelf een boot te besturen en van het varen te genieten. Zo kan bij ons iedereen een prachtig boottochtje maken of een hengel uitwerpen op de Regge en de Vecht. Wij vinden het belangrijk dat onze camping voor iedereen toegankelijk is. Naast rolstoelvriendelijk sanitair hebben we daarom ook een zeer rolstoelvriendelijke boot ter beschikking. De e-excursieboot is plat en ligt boven het waterpeil, zodat het eenvoudig is om er met een rolstoel in te komen. Bovendien is de boot zelflozend, hierdoor wordt het bodemoppervlak van de boot niet glad. De boot ligt bij onze steigers, die ook voor minder validen te begaan zijn. Je kunt de boot of een boottocht met gids boeken bij onze receptie. Er kunnen maar liefst tien personen in de e-boot. Met wie maak jij binnenkort een tochtje?

Bike rental

It's wonderful to explore the surroundings by bike during your holiday, but usually you have so many things to take along. Because the town of Ommen is also within walking distance, you don't really need a bicycle for that.

How wonderful that you can simply rent a good bicycle at de Koeksebelt. That way you can still go cycling if the weather's nice.

Renting a bike is possible starting from .. euros per day. No need to bring your own bicycles!

Canoe & paddle board rental

Now it's really possible! Sailing around the campsite. How cool is that? At de Koeksebelt this is possible with a paddle board or a canoe. With the canoe you can of course also go much further if you want. It's beautiful to paddle upstream and enjoy the natural surroundings from the water. Many possibilities for hours of paddling fun. 

The paddle board is a stable board to enjoy the channel while standing up. Not hard at all and a great deal of fun.


Come to the reception and ask about the possibilities.