5-star campsite located on an island

Day rental

Ontdek onze unieke dagverhuur

Bij Camping de Koeksebelt vind je een scala aan leuke, avontuurlijke en unieke dagverhuuractiviteiten. 

Ben je een watersportliefhebber? Dan hebben wij precies wat je nodig hebt! Je kunt een kano huren en de betoverende rivieren van Ommen verkennen, of misschien een supplank proberen voor een rustig en ontspannend peddelavontuur. Voor diegenen die willen cruisen zonder veel moeite, hebben we ook elektrische boten te huur. 

Als je het liever droog houdt, hebben we een uitgebreid aanbod aan fietsen klaar staan. Stap op en voel de wind in je haren terwijl je de prachtige omgeving ontdekt. Er is geen betere manier om het landschap van Ommen te bewonderen dan op twee wielen!

Last but not least, de unieke Ommer Vechtzomp. Ga terug in de tijd en vaar met een replica van een originele Vechtzomp, ook wel Enterse Zomp genoemd, zoals deze van ca.1700 tot ca.1930 op de Vecht en Regge voeren. Dit is geen ‘lösse Zomp’, maar een ‘vast opgeboeide Zomp’. Geheel gebouwd van eikenhout, biedt deze een unieke ervaring die je nergens anders zult vinden. Stap aan boord en beleef een historisch avontuur!

 

Watersportverhuur

Maak nu een prachtige boottocht met onze elektrische boot of huur een kano, kajak of sup plank.
Reserveer nu

Fietsverhuur

Het is heerlijk om tijdens je vakantie de omgeving te verkennen op de fiets, maar meestal heb je al zoveel mee te sjouwen. Omdat het stadje Ommen ook nog eens op loopafstand ligt, heb je daar je fiets eigenlijk ook niet echt voor nodig. Wat is het dan toch heerlijk dat je op de Koeksebelt gewoon een goede fiets kunt huren. Kun je er bij mooi weer toch even lekker op uit. Een fiets huren kan al vanaf 10 euro per dag. Geen gesleep dus met je eigen fietsen!
Reserveer nu
U vaart met een replica van een originele Vechtzomp, ook wel Enterse Zomp, zoals deze van ca.1700 tot ca.1930 op de Vecht en Regge voeren. Het is geen ‘lösse Zomp’, zoals de andere Zompen op de Vecht en Regge, maar een zgn. ‘vast opgeboeide Zomp’. Geheel gebouwd van eikenhout.
Reserveer nu