5-star campsite located on an island
Discover our holiday island

Comfort Plus Camping Site

Availability and Price
 

Location

Province of Overijssel, Ommen
 

Amenities

  1. Extra spacious
  2. Drain
  1. Connection for digital TV
  2. Electricity (10 Ampere)
  1. Free Wi-Fi
  2. Water point
 

Description

Spacious sites of around 140m2 with Digital TV, Drainage and electricity

Do you like camping, but prefer to have peace and space? Choose our Comfort Plus Camping spots! These spots are extra spacious, measuring no less than 140 square meters. All Comfort Plus Camping spots offer Digital TV, Drainage and 10 ampere electricity.

180 reviews


  1. 8.7

    No review left

    September 2021 - W.J.C.H. B.

  2. 8.3

    No review left

    October 2023 - M. v.

  3. 8.2

    No review left

    October 2023 - Rudie O.

  4. 9.3

    Top onderhouden camping, schoon en modern sanitair. Zelfs in het naseizoen zijn veel faciliteiten beschikbaar. Ligging perfect zo dichtbij het centrum van Ommen en direct aan de Vecht. Vriendelijke medewerkers (receptie, onderhoud groen, schoonmaak, restaurant/afhaal en winkel). Kortom: zeer goede {eerste) ervaring, dus we komen zeker terug.

    October 2023 - O.P. H.

  5. 9.4

    Zeer goede locatie. Omgeving prachtig.

    October 2023 - W.W. P.

  6. 9.3

    Enorme mazzel gehad met het weer waardoor veel gefietst. De omgeving van Ommen is een cadeautje. De camping heeft mooie plaatsen; ruim en een goed onderhouden grasmat. Top allemaal.

    October 2023 - H. O.

  7. 8.7

    ruimte en toilet gebouw op het nieuwe gedeelte.

    September 2023 - A. N.

  8. 8.6

    Die Nähe zu Ommen

    September 2023 - Thomas I.

  9. 8

    Alles wordt netjes schoon gehouden.

    September 2023 - H S.

  10. 9

    Zo als al vele jaren is Koeksebelt thuis komen 🥰 Ik wil de andere vragen ook invullen maar krijg steeds de melding Waardering moet opgegeven zijn ….. Ik vul de blauwe vakjes ook in

    September 2023 - E.E. O.

  11. 8.2

    Fijne camping. Netjes en schoon. Vlakbij Ommen. En het weer was super.

    September 2023 - M. H.

  12. 8.7

    gezellige, rustige en goed verzorgde schone camping.

    September 2023 - Sietske W.

  13. 9.4

    Lage

    September 2023 - M. R.

  14. 9.4

    Mooie camping, goede faciliteiten, vriendelijk personeel. Een camping om anderen aan te bevelen.

    September 2023 - Fam. v.

  15. 9

    1e indruk is dat het een vriendelijke maar ook een rustige camping is

    September 2023 - Ronald S.